Nederland in zijn maag met honderden asielaanvragen Gülenisten, Nieuwsuur

Nederland in zijn maag met honderden asielaanvragen Gülenisten, Nieuwsuur

Onlangs  heb ik met Gert een aantal bijzondere interviews gedraaid met Gülenisten die alleen onherkenbaar in beeld wilden. Dus ik heb de “trukendoos” weer opengetrokken!

Silhouet
Silhouet

In een feestzaaltje bij een restaurant waar ik vaak kom hebben we de drie interviews opgenomen. De twee heren in pikzwart silhouet met blauwe, mijn favoriete kleur, achtergrond. De dame haar handen waren in beeld met op de achtergrond de schaduw van haar hoofd op de muur. Ik ben zelf heel blij met het eindresultaat.

ps. De welherkenbare interviews zijn door iemand anders gedraaid.

Dame

Het hele item vind je hier


Niet gecategoriseerd
Reacties zijn gesloten.