Net aangekomen in Stockholm voor Nieuwsuur

Net aangekomen in Stockholm voor Nieuwsuur

Zoals altijd was “Russia Today” de eerste die het nieuws uit Stockholm bracht. Ik checkte meteen even of mijn telefoon wel echt aanstond terwijl ik op het schoolplein van Yme zat. Ik zou met hem naar de kapper gaan. Ping. Een Whatsapp van Rudy. Of ik wat te doen heb dit weekend, “want ze willen misschien naar Stockholm”. Suus is met Yme naar de kapper gegaan en ik heb mijn koffers alvast uit de box gehaald. Even later zag ik het ticket al verschijnen in mijn KLMapp. Ik heb beide aanslagen in Parijs voor Nieuwsuur gedraaid. Ik ben benieuwd wat we hier gaan aantreffen, morgenochtend als het licht wordt.

{CAPTION}


Niet gecategoriseerd

Eén gedachte over “ Net aangekomen in Stockholm voor Nieuwsuur

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.