Op reis door een land in crisis.

Op reis door een land in crisis.

UPDATE
Van onze reis is een mooie lange YouTube gemonteerd!

Voor wie alle repo’s, die Eelco Bosch van Rosenthal en ik in de Verenigde Staten hebben gedraaid, wil terugkijken, heeft Nieuwsuur een mooi overzicht gemaakt.
Klikkerdeklik.


Geen categorie

Eén gedachte over “ Op reis door een land in crisis.

  1. Mooi Dennis, En het laat maar weer eens zien waar polarisatie toe leid. Hoe het recht van vrijheid van meningsuiting wordt veranderd in “Het recht van vrijheid van het uiten van alleen mijn mening” Ik ben moe van al die mensen die de denken de waarheid in pacht te hebben. En dat terwijl er 3 waarheden zijn. Die van jou, die van mij en de echte waarheid ligt waarschijnlijk ergens in het midden. Ik blijf hoopvol voor de toekomst, maar in mijn achterhoofd fluistert ook een somber stemmetje.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.