Mooi licht op de grachten van Amsterdam, Nieuwsuur

Mooi licht op de grachten van Amsterdam, Nieuwsuur

Het Amsterdam light festival is weer van start gegaan. Ik heb ze allemaal vanaf de boot gezien en dit jaar zelf met uitleg van de directeur van dit festival.

Een rode lichtlijn van ruim zes kilometer loopt door Amsterdam. Het is een kunstwerk van Ai Weiwei voor het Amsterdam Light Festival.

De boot waarop we zaten en waarmee we de lijn volgde heet de “André Hazes”. We waren met maar vijf man aan boord terwijl er eten en drinken was voor twintig man en dan kreeg ik voor dat uitje nog betaald ook.  Hoeveel mazzel kan je soms hebben.

Ik heb ook nog een aantal shots gemaakt en wat interviews gedraaid. De schitterend mooie softbox van de #engcompany kwam zoals altijd weer goed van pas!

vanavond te zien in Nieuwsuur om 22 uur op NPO2


Niet gecategoriseerd

Eén gedachte over “ Mooi licht op de grachten van Amsterdam, Nieuwsuur

  1. Mooi Dennis, ziet er goed uit! (wist nog niet dat je een eigen website had) Tja, je baan blijft natuurlijk , ook zelfs jou denk ik, nog iedere dag verrassen. Althans zo heb ik dat altijd erevaren en ook de reden om zo lang voor één rubriek te willen werken. Zijdelings volg ik Nieuwsuur en jou tegelijkertijd. Je maakt mooie repo’s en dat hebben we vaak genoeg gedeeld. Maak er een mooie feestelijke decembermaand van. Het beste vanuit Vught. Mijn website heb ik sinds 1 nov. jl. uit de lucht gehaald. Begin 1 januari onder een andere naam. 2-frame.nl is niet meer / je hoort nog van mij. gr P e t e r

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.